Tájékoztatás

Tisztelt Betegeink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Fizikoterápia szakrendelés visszaköltözött a Hősök tere 6. szám alá.

Vis Medica Kft.

Tájékoztatás

Tisztelt Betegeink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a hematológiai analizátor javítása megtörtént, a vérképes vizsgálatok ismételten zavartalanul folytatódnak.

Tisztelettel: Vis Medica Kft.

Tájékoztatás

Kedves Betegeink!

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy a Vis Medica Kft. Járóbeteg Szakellátó Intézetben (5800 Mezőkovácsháza, Alkotmány u. 38.) a hematológiai analizátor meghibásodása miatt a vérképes vizsgálat (Fehérvérsejt, Vörösvértest, Haemoglobin, Haematocrit, MCV,MCH, MCHC, Thrombocyta, Neutrophil,Lymphocyta,Monocyta,Eosinophyl,Basophyl) átmenetileg szünetel. A készülék javítása folyamatban.

Megértésüket köszönjük, a hibát igyekszünk minél hamarabb elhárítani.

Tájékoztatás

Tisztelt Betegeink!

A Vis Medica Kft. (Járóbeteg Szakellátó Rendelőintézet) tájékoztatja a Tisztelt lakosságot, hogy a Járóbeteg Szakrendelés az ünnepekre való tekintettel 2023. december 23. (szombattól) 2024. január 01-ig zárva tart, nyitás január 2-án kedden lesz. Ez idő alatt sürgősségi esetekben kérjük keressék fel a Központi Orvosi Ügyeletet (5800 Mezőkovácsháza, Árpád u. 167. Tel.: 06-68/452-908), vagy az Orosházi Kórház „Sürgősségi Betegellátó Osztályát” ( 5900 Orosháza, Könd u. 59.)

Tájékoztatás

Kedves Betegeink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy nyugdíjba vonulás miatt a szemészeti szakrendelés átmenetileg szünetel. Az új szakorvos keresésében tárgyalások folynak. Panasz esetén a területileg illetékes szemészeti szakrendelést legyenek szívesek felkeresni.

Megértésüket megköszönjük!
Vis Medica Kft. Dolgozói

Tájékoztatás

Tisztelt Betegeink!

Amennyiben valamelyik szakrendeléssel illetve előjegyzéssel problémájuk van, írásban a panaszládánkba, szóban pedig a +3630/0733865 telefonszámon szíveskedjenek elmondani.

Tisztelettel: dr. Spiák Ibolya
Vis Medica Kft.

Tájékoztatás

Kedves Betegeink!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a RTG berendezés újból működőképes!
Vis Medica Kft.

Tájékoztatás

Kedves Betegeink!

Tisztelettel tájékoztatjuk Betegeinket arról, hogy a RTG berendezés 2023.03.29-én meghibásodott. A javításhoz a budapesti Siemens szervízzel a kapcsolatot felvettük. A meghibásodást jeleztük a Mezőkovácsházi Önkormányzatnak, mivel a RTG gép Önkormányzati tulajdon, valamint saját erőből megjavíttatni nem tudjuk.

Sürgős esetben az orosházi dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Röntgen Szakrendelését legyenek kedvesek felkeresni.

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk a Kedves Lakosságot, hogy Intézményünkben a liftet 2023.03.17-én megjavították, így ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Mezőkovácsháza Város Önkormányzatának a lift javításában nyújtott támogatásáért (461.017.-ft ), a Vis Medica Kft. nevében dr. Spiák Ibolya és az Intézmény Dolgozói

Tájékoztatás

Kedves Betegeink!
Tisztelettel tájékoztatjuk Betegeinket arról, hogy a RTG berendezés 2022.12.19-én meghibásodott. A meghibásodást azonnal jeleztük a Mezőkovácsházi Önkormányzatnak, mivel a RTG gép Önkormányzati tulajdon. Ezt megelőzően néhány héttel a RTG berendezés lapolvasóját Önkormányzati segítséggel javíttattuk meg(kb.:600.000.-ft értékben). A RTG javításához a budapesti Siemens szerviz segítségét kértük, azonban a mai napig még árajánlat sem érkezett.

Oldalak

Feliratkozás Vis Medica Kft RSS csatornájára