Gastroenterológiai profilú belgyógyászat indult

Örömmel értesítsük a lakosságot, hogy  Prof. Dr. Várkonyi Tibor gastroenterológiai profilú belgyógyászati szakrendelésével bővült intézményünk.
A hasi panaszokkal rendelkező betegeknek rövidebb várakozási idővel tudunk a rendelkezésére állni. A szakrendelés keddi napokon 9 órától elérhető, előzetes időpont egyeztetés után.

Sebészeti Szakrendelésünk megújul

Értesítjük a kedves betegeinket, hogy a sebészeti szakrendelésünk 2015. márciusától megújul. Dr. Németh Tibor sebész intézményünkben csütörtöki napon lesz elérhető 9-tól 16:30-ig. A szakrendelésre időpontkérés és beutaló nem szükséges.
Szerdai napokon 13 órától Dr. Páll Viktor várja a kedves betegeket.

Pszichiátriai szakrendelésünk megújult

Örömmel értesítjük a szakrendelőnkbe látogatókat, hogy szakrendelőnkben új pszichiáter szakorvos érkezett.Dr. Orvos Gábor csütörtökön 13 órától rendel intézményünkben. Dr. Rekeczki Erika rendelése módosult, kedden és szerdán 14 órától várja a gyógyulni vágyókat.

Nappali kórház Mezőkovácsházán

Mezőkovácsházán, a szakrendelő második emeletén nappali kórházat hozott létre az önkormányzat. A kétágyas kórtermekben naponta 8 olyan beteget tudnak ellátni a szakemberek, akik nem szorulnak tartós kórházi kezelésre, ám a szakmai protokoll szerint a kezelést csak kórházi körülmények között kaphatnák meg.

Működik a nappali kórház Mezőkovácsházán

Működik a nappali kórház Mezőkovácsházán

A szükséges engedélyek beszerzése után megkezdhette működését Mezőkovácsházán, a járóbeteg szakrendelőben az úgynevezett nappali kórház – jelentette be dr. Spiák Ibolya, az önkormányzati tulajdonú szakrendelőt működtető Vis Medica Kft. ügyvezetője.
Mik ezek?

Feliratkozás Vis Medica Kft RSS csatornájára