Tájékoztatás

Tisztelt Betegeink!

Amennyiben valamelyik szakrendeléssel illetve előjegyzéssel problémájuk van, írásban a panaszládánkba, szóban pedig a +3630/0733865 telefonszámon szíveskedjenek elmondani.

Tisztelettel: dr. Spiák Ibolya
Vis Medica Kft.

Tájékoztatás

Kedves Betegeink!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a RTG berendezés újból működőképes!
Vis Medica Kft.

Tájékoztatás

Kedves Betegeink!

Tisztelettel tájékoztatjuk Betegeinket arról, hogy a RTG berendezés 2023.03.29-én meghibásodott. A javításhoz a budapesti Siemens szervízzel a kapcsolatot felvettük. A meghibásodást jeleztük a Mezőkovácsházi Önkormányzatnak, mivel a RTG gép Önkormányzati tulajdon, valamint saját erőből megjavíttatni nem tudjuk.

Sürgős esetben az orosházi dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Röntgen Szakrendelését legyenek kedvesek felkeresni.

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk a Kedves Lakosságot, hogy Intézményünkben a liftet 2023.03.17-én megjavították, így ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Mezőkovácsháza Város Önkormányzatának a lift javításában nyújtott támogatásáért (461.017.-ft ), a Vis Medica Kft. nevében dr. Spiák Ibolya és az Intézmény Dolgozói

Tájékoztatás

Kedves Betegeink!
Tisztelettel tájékoztatjuk Betegeinket arról, hogy a RTG berendezés 2022.12.19-én meghibásodott. A meghibásodást azonnal jeleztük a Mezőkovácsházi Önkormányzatnak, mivel a RTG gép Önkormányzati tulajdon. Ezt megelőzően néhány héttel a RTG berendezés lapolvasóját Önkormányzati segítséggel javíttattuk meg(kb.:600.000.-ft értékben). A RTG javításához a budapesti Siemens szerviz segítségét kértük, azonban a mai napig még árajánlat sem érkezett.

Tájékoztatás

Tisztelt Betegeink!

A Vis Medica Kft. (Járóbeteg Szakellátó Rendelőintézet) tájékoztatja a Tisztelt lakosságot, hogy a Járóbeteg Szakrendelés az ünnepekre való tekintettel 2022. december 23. (péntektől) 2023. január 01-ig zárva tart, nyitás január 2-án hétfőn lesz.
Ez idő alatt sürgősségi esetekben kérjük, keressék fel a Központi Orvosi Ügyeletet (5800 Mezőkovácsháza, Árpád u. 167. Tel.: 06-68/452-908), vagy az Orosházi Kórház „Sürgősségi Betegellátó Osztályát” ( 5900 Orosháza, Könd u. 59.)

Tájékoztatás

Tisztelt Betegeink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Fizikotherápia és Reumatológiai szakrendelés a Hősök tere 6. szám alól ideiglenesen átköltözött a Járóbeteg Szakellátó Épületébe, az Alkotmány u. 38. sz. alá.
Időpont kérés: 06-68/381-222 és a 06-70/208-9722 mobilszámon lehetséges.

Megértésüket megköszönjük!
Vis Medica Kft.

Tájékoztatás

Tisztelt Betegeink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a nőgyógyászati szakrendelés az alábbiak szerint módosul:
2022.10.12-től minden második héten szerdán 9.00-13-00-ig rendel dr. Kozma György nőgyógyász szakorvos.
Időpont egyeztetés továbbra is szükséges.

Megértésüket megköszönjük!
Vis Medica Kft.

Tájékoztatás

Tisztelt Betegeink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy sajnos a RTG berendezés újbóli meghibásodása miatt a tüdőszűrés és a röntgendiagnosztika előreláthatólag egy hétig szünetel.
Sürgős esetben az Orosházi Kórház látja el betegeinket.
A berendezés javítását megkezdték, azonban a probléma megoldásához az Önkormányzat segítségét is kérnünk kellett.

Megértésüket megköszönjük!

Tisztelettel: Vis Medica Kft.

Közlemény

Tisztelt Betegeink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. májusától dr. Bagita Edit Intézményünkben megkezdi Hasi Ultrahang rendelését, melyre időpont előjegyzés szükséges.
Valamint újból megkezdi reumatológia szakrendelését dr. Kis Sándor, ahol szintén időpont kérése szükséges.

Üdvözlettel: Vis Medica Kft.

Oldalak

Feliratkozás Vis Medica Kft RSS csatornájára